Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zi decisivă în PSD. Liviu Dragnea ia în calcul schimbarea premierului Tudose

Este ziua în care PSD ar trebuie să decidă, din nou, între liderul său şi premier. Comitetul Executiv Național se reuneşte pentru a răspunde solicitărilor lui Mihai Tudose.

Zi decisivă în PSD. Liviu Dragnea ia în calcul schimbarea premierului Tudose
Comentează 0

Acesta a cerut demisia ministrului de Interne, în urma scandalului provocat de poliţistul acuzat de pedofilie, şi reducerea numărului de portofolii din cabinet. Cea mai recentă reacţie a unui lider social-democrat pare să indice, totuşi, că şedinţa se va încheia cu un armistiţiu. Aseară, Gabriela Firea, i-a criticat şi pe Liviu Dragnea, şi pe Mihai Tudose pentru tensiunile din partid. Totodată, din informațiile disponibile luni dimineață, 22 de organizații stau în spatele liderului de partid, însă nu toți vor demiterea cabinetului Tudose. Pe premier îl sprijină mai mulți miniștri și opt organizații județene importante. Între timp, Dragnea ajuns la Parlament, iar Tudose la Guvern.

Actualizare 11:35. Pe măsură ce se apropie ședința de la ora 16:00, cele două tabere se încurajează în declarații.

„Dragnea nu e zeu, nu e pus să rămână acolo pentru totdeauna, nu ne schimbăm nici noi poziția”, a spus un important lider PSD pentru Digi24 sub anonimat.

De asemenea, un ministru important spune că lucrurile se vor tranșa azi, chiar dacă Guvernul pică. E nevoie de liniște în PSD cu orice preț.

Citeste mai mult pe digi24.ro

 


Scrie un comentariu

trimite