Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Xiaomi 13 Ultra foarte aproape de lansare, specificații impresionante

Compania Xiaomi a confirmat data de lansare a smartphone-ului emblematic Xiaomi 13 Ultra în China. Cel mai recent flagship al mărcii ar putea fi lansat pe 18 aprilie în China și apoi pe piața globală. Nu se știe încă data de lansare la nivel global, dar ar trebui să urmeze după lansarea în China, probabil la o lună sau două după lansarea oficială în China. Din păcate, cu această ocazie Xiaomi nu a dat detalii despre specificațiile și/sau designul Xiaomi 13 Ultra.

Xiaomi 13 Ultra foarte aproape de lansare, specificații impresionante
Comentează 1

Pe lângă Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi este de așteptat să lanseze și seria de tablete Xiaomi Pad 6 în cadrul aceluiași eveniment. Compania chineză a început chiar să tachineze sosirea gamei sale Xiaomi Pad 6, așa că ne putem aștepta ca evenimentul din 18 aprilie să includă mai mult decât smartphone-ul emblematic al Xiaomi. Potrivit 91Mobiles, Xiaomi Pad 6 se pare că va avea un procesor Snapdragon 870 și un ecran LCD IPS 2K.

Revenind la smartphone-ul Xiaomi 13 Ultra, acesta va avea un ecran E6 AMOLED 2K de 6,7 inch (17,02 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz cu HDR10+ și Dolby Vision. Ecranul este produs de Samsung Display, deci este de calitate ireproșabilă. Cel mai recent procesor emblematic Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 va fi la bord, care ar putea fi asociat cu până la 16GB RAM și până la 512GB stocare. Din ce vedem aici va fi un telefon foarte puternic, la nivelul lui Samsung Galaxy S23 Ultra și a lui Apple iPhone 14 Pro Max.

Se zvonește că Xiaomi 13 Ultra va avea o cameră principală Sony IMX989 de 50MP, cameră aflată și pe Xiaomi 12S Ultra și Xiaomi 13 Pro. Este o cameră cu deschidere variabilă. O cameră Sony IMX858 de 50MP cu zoom optic 5x și două ultrawide tot de 50MP vor face și ele parte din modulul foto spate. O cameră de 32 megapixeli va fi frontal pentru selfie și apeluri video.

În ceea ce privește bateria, se pare că Xiaomi 13 Ultra va veni cu o baterie de 4.900 mAh cu suport pentru încărcare rapidă cu fir de 90W și încărcare rapidă fără fir de 50W, dar este posibil și încărcare rapidă cu fir de 120W. Dispozitivul va porni din cutie cu cea mai recentă interfață MIUI 14 (MIUI - Mobile Internet User Interface) bazată pe Android 13.

În acest moment nu se știe nimic despre preț, dar la specificațiile care sunt pe Xiaomi 12 Ultra greu de crezut că va fi lansat la un preț mai mic de 1.000 de euro.

Foto:  Xiaomi


Scrie un comentariu

trimite