Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Workshop inspirațional despre leadership la Sufrageria Arădeană!

Workshop inspirațional despre leadership la Sufrageria Arădeană!
Comentează 0

Sufrageria Arădeană, clubul "members only" din Arad, a fost gazda unui workshop remarcabil pe tema leadershipului, având ca subiect central "Provocarea de a fi lider. Drumul spre autocunoaștere". Evenimentul a atras mulți participanți entuziaști, interesați să-și dezvolte abilitățile de lider și să aprofundeze cunoașterea de sine într-un cadru stimulativ și prietenos.

Kinga Madarasz, facilitatoarea workshop-ului și expertă în leadership și dezvoltare personală, a oferit participanților o viziune unică și inovatoare asupra leadershipului. Prin împărtășirea experienței și cunoștințelor sale, Kinga a ajutat participanții să înțeleagă provocările și oportunitățile pe care liderii le întâmpină în diferite contexte.

De-a lungul workshop-ului, s-a subliniat ideea că leadershipul este un proces în evoluție de autocunoaștere și dezvoltare personală. Participanții au apreciat posibilitatea de a explora diverse aspecte ale leadershipului și de a învăța cum să se dezvolte în mod continuu în rolurile lor de lideri.

Echipa Sufrageriei Arădene, organizatorii evenimentului, au mulțumit tuturor celor prezenți pentru energia și implicarea lor în sala de evenimente și și-au exprimat speranța că acest workshop va sprijini dezvoltarea personală și profesională a tuturor celor implicați.

Sufrageria Arădeană plănuiește să organizeze și în viitor evenimente și workshop-uri similare, oferind membrilor săi oportunități de învățare și creștere unice. Fiți pe fază pentru a afla despre următoarele evenimente din acest club "members only"!

 

www.sufrageriaaradeana.ro

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite