Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Volvo, VW și Renault, tot lângă Andrei Șaguna

Volvo, VW și Renault, tot lângă Andrei Șaguna
Comentează 2

”Din primele cercetări la fața locului, colegii mei au stabilit următoarele: În acestă seara, (16 03 2018), in jurul orei 18,00, un tânăr de 26 de ani, din Apateu, a condus un autoturism pe DN 79, înspre Chișineu Cris, iar la km 16 a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 62 de ani, din Jud. Bihor, care a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din Bihor.
In urma coliziunii au fost răniți șoferii ultimelor doua autoturisme si o femeie de 60 de ani, pasageră in cel de-al doilea autoturism.
Se continua cercetarile pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, ne-a relatat Claudia Iuga, din partea Biroului de presă al IPJ Arad.,

Iar noi, de la fața locului, am adus poze și completarea că răniții au fost transportați de către SMURD și Ambulanță la Spitalul Județean Arad, după ce în prealabil fuseseră scoși din Volvo de către Detașamentul de Descarcerare al ISU Arad iar în încheiere a sosit și Consuel Transport, acest KUKI al mașinilor avariate, care, ca un vultur pleșuv, a curațat terenul.

Circulația de Drumul Național 79 a fost oprită aproximativ un ceas, pentru ca Poliția Rutieră să poatră face măsurătorile necesare.

 

Vasile Zărăndan
 

Galerie foto (57)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite