Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

Voluntarii străini au organizat un eveniment public intercultural în cadrul Proiectului „Open Doors”!

Voluntarii străini au organizat un eveniment public intercultural în cadrul Proiectului „Open Doors”!
Comentează 0

In 28 mai, voluntarii straini ai Proiectului "Experiment Social" au organizat la Centrul de Zi Gradiste un eveniment public intergenerational de promovare a voluntariatului, solidaritatii si incluziunii sociale. Pe parcursul zilei, tinerii straini au strans la un loc tineri proveniti din centre de plasament si seniori din cadrul centrelor pentru persoane varstnice ale Directiei de Dezvoltare si Asistenta Comunitara Arad.

Impartasind din experienta acumulata in domeniile voluntariatului si a educatiei non-formale, tinerii voluntari straini au implicat pe tinerii si seniorii aradeni in dezvoltarea de ateliere publice de trash-art, dans, muzica, modelism origami, creatie si interculturalitate, dar si in sesiuni non-formale de dezbateri interactive de tip open-caffe.

***ACEST PROIECT ESTE FINANȚAT CU SPRIJINUL COMISIEI EUROPENE. ACEASTA PUBLICAȚIE (COMUNICARE) REFLECTA NUMAI PUNCTUL DE VEDERE AL AUTORULUI SI COMISIA NU ESTE RESPONSABILA PENTRU EVENTUALA UTILIZARE A INFORMAȚIILOR PE CARE LE CONȚINE.

Galerie foto (4)

Scrie un comentariu

trimite