Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Voluntarii SEV ai Asociaţiei Sirinia au organizat evenimentul „Punti intre inimi” în parcul din cartierul Alfa

Voluntarii SEV ai Asociaţiei Sirinia au organizat evenimentul „Punti intre inimi” în parcul din cartierul Alfa
Comentează 0

          * Voluntarii străini din cadrul proiectului “Open Your Heart. Give Me Your Time”, ai Asociaţiei Sirinia au desfășurat azi, in parcul pentru copii din cartierul Alfa, evenimentul intercultural si recreativ “ Punti intre inimi”.

 “Open Your Heart. Give Me Your Time.” este un proiect al Asociaţiei Sirina, care îşi propune să dezvolte activităţi de voluntariat cu tineri şi copii din localitatea Arad Proiectul se încadrează într-o acţiune-cheie, mobilitatea tinerilor, finanţat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +.

Azi, 10 iunie 2016, intre orele 10:00 – 12:00, în parcul pentru copii din cartierul Alfa, voluntarii străini ai Asociației Sirinia au desfășurat evenimentul “Punti intre inimi”.

La această manifestare au participat toate clasele din ciclul primar ai Scolii Gimnaziale “Iosif Moldovan” Arad, peste 150 de elevi împreună cu cadrele didactice. Aceștia au luat parte la diverse activități, cum ar fi desene pe asfalt, copetitii sportive flashmob și pictura pe fata – realizate de către voluntarii din Spania, Italia, Germania si Portugalia ai Asociatiei Sirinia.  Totodata copiii au fost provocati sa isi aduca jucaria favorita sis a faca schimb cu un alt copil pentru as aminti de voluntari si de acest eveniment.

Activitățile au fost amuzante, copiii fiind entuziasmați și bucuroși – toate acestea spre bucuria voluntarilor, a profesorilor, a însoțitorilor și a reprezentanților asociației, iar creativitatea și bucuria au fost la cel mai înalt nivel, într-o mare de spațiu verde, culoare si voie bună!

 

Asociația Sirinia

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite