Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Voluntari Erasmus i-au distrat pe cei mici în Parcul Copiilor

Voluntari Erasmus i-au distrat pe cei mici în Parcul Copiilor
Comentează 0

Voluntarii străini nu mai sunt de mult o noutate în Arad, oraș pentru care aceștia au făcut sute de acțiuni în ultimii ani. Marți a fost rândul celor mai mici dintre arădeni să se bucure de implicarea lor. 

Festivalul Voluntarilor EVS a fost un eveniment care a presupus o serie foarte apreciată de ateliere creative, dansuri și competiții. Parcul Copiilor s-a umplut de culoare și de copii care au învățat să facă jonglerii cu mingi sau să modeleze baloane, au fost pictați pe față sau au concurat în diferite întreceri.

„Ne bucuram mult, atât de succesul evenimentului cât și de faptul că acesta a reunit copii din diferite medii sociale, ceea ce e un mare plus pentu noi”, a declarat unul din organizatorii evenimentului, participant în cadrul proiectului European Community Support Service.

Festivalul EVS a fost organizat de voluntari cu finanțare europeană Erasmus+. Proiectele lor urmăresc să îmbunătățeacă includerea în societate a grupurilor vulnerabile și să învețe comunitatea locală să fie cât mai tolerantă.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite