Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Voleibaliștii și voleibalistele de la CS Westar Arad vor participa la Campionatul național de snow-volei , de la Azuga , într-un echipament nou-nouț

Voleibaliștii și voleibalistele de la CS Westar Arad vor participa la Campionatul național de snow-volei , de la Azuga , într-un echipament nou-nouț
Comentează 0

 

Sportivii antrenați de prof. Iosif Wecker formează un club cunoscut deja la nivel național și în aceste zile se pregătesc de participarea la campionatul național de volei pe zăpadă de la Azuga. Acest eveniment se va desfășura în perioada 4-7 februarie 2021.

Datorită seriozității lor și a managerului clubului, tinerii voleibaliști au fost răsplătiți de către Părintele paroh Octavian Blaj împreună cu familia acestuia , de la Parohia Grădiște 1 și de către SC Angro Sanktana SRL din Sîntana prin bunăvoința administratorului Grossman Neuhausler Georg, cu un set de echipament special pentru desfășurarea volei-ului pe zăpadă ( încălțăminte cu crampoane, echipament termic, genunchiere, treninguri, etc).

Am rămas plăcuți impresionați de atenția care li s-a dat copiilor noștri de acești iubitori ai sportului. Părintele paroh, Octavian Blaj , nu este la primul gest de acest fel, ceea ce dovedește atât  dragostea pentru sport , dar și legătura sufletească pe care o are cu comunitatea grădișteană a dânsului. Vom încerca să ne comportăm pe măsura atenției primite de către acești sponsori și vă vom ține la curent cu rezultatele din acest eveniment sportiv”, ne-a declarat Gheorghe Semerian, managerul Clubului Sportiv  ”Westar” Arad.

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite