Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vladimir Putin crede în COVID-19 şi intră în izolare, cu toate că este VACCINAT

Deşi campaniile de drecredibilizare a efortului dus de statele civilizate îmotriva COVID-19 sunt orchestrate de diverse personaje afiliate intereselor ruseşti, care au reuşit să le transmită adepţilor că de fapt pandemia de COVID-19 este o făcătură şi că boala nu există de fapt, Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, crede în COVID şi intră în izolare.
 

Potrivit digi24.ro, președintele rus Vladimir Putin este în izolare, după ce mai mulți membri ai anturajului său au fost infectați cu COVID-19, informează CNBC care citează un anunț al Kremlinului.

Vladimir Putin crede în COVID-19 şi intră în izolare, cu toate că este VACCINAT
Comentează 0

Putin, în vârstă de 68 de ani, urma să călătorească în Tadjikistan pentru o serie de întâlniri în cadrul Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (CSTO) și Organizației pentru Cooperare de la Shanghai (SCO), având în vedere situația tot mai gravă din Afganistan. A decis însă să-şi schimbe planurile, de frică să nu-i contamineze pe cei cu care intră în contact.

Mai trebuie spus că Putin crede şi în beneficiile vaccinării, drept pentru care s-a vaccinat cu două doze ale vaccinului rusesc Sputnik V.

Intraţi AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite