Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la Arad (FOTOREPORTAJ)

Vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la Arad (FOTOREPORTAJ)
Comentează 1

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a desfăşurat astăzi o vitzită la Arad. Alături de acesta au participat europarlamentarul Gheorghe Falcă, deputaţii Glad Varga şi Sergiu Bîlcea, senatorul Ioan Cristina, preşedintele CJA Iustin Cionca alături de vicepreşedinţii Răzvan Cadar şi Ionel Bulbuc, primarul municipiului Arad Călin Bibarţ împreună cu viceprimarul Lazăr Faur şi secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Mihai Paşca. 

Vizita lui Orban a început în cartierul Micălaca unde a vizitat fast-parkul construit de Primăria Municipiului Arad prin proiectul de Regenerare Urbană, unul dintre cele mai mari proiecte de acest gen din ţară. 

Ulterior, acesta s-a deplasat la sediul Partidului Naţional Liberal din Arad unde a susţinut o conferinţă de presă. Tema conferinţei de presă au fost proiectele Aradului, s-a discutat despre Cetatea Aradului, dar şi de proiectele din PNRR.

Vizita în municipiul Arad a continuat cu participarea lui Ludovic Orban la primul meci cu spectatori pe noua arenă Francisc Neuman unde a avut loc finala Cupei României la fotbal feminin. 

Deplasarea a continuat la comuna Ghioroc, unde preşedintele CD a participat la o şedinţă de lucru a PNL Arad. Cu această ocazie, Ludovic Orban a vizitat şi litoralul vestului şi a declarat că este impresionat de munca administraţiei locale. La şedinţa de lucru au participat membrii BPJ ai PNL, cât şi primarii din comunele liberale. 

Vizita acestuia s-a încheiat la Zăbrani unde a participat la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Comunei Zăbrani, Dănuţ Codrean. După lansare, preşedintele PNL a participat la o întâlnire cetăţenească. 

Galerie foto (49)


Scrie un comentariu

trimite