Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Visele pot prezice viitorul

Visele construiesc un univers aparte, care ne îmbogăţeşte viaţa. În lumea lor regăsim experienţele frumoase pe care le-am trăit, idei şi soluţii ingenioase, inclusiv premoniţii.

Visele pot prezice viitorul
Comentează 0

Pe vremuri, visele erau considerate mesaje transmise de zei. Azi, specialiştii susţin că ne ajută să fim mai creativi şi să găsim soluţii mai bune pentru problemele cu care ne confruntăm. Visele nu sunt doar succesiuni de imagini, sunete şi senzaţii, semnificaţia lor pare să fie mai profundă. Haotice sau premonitorii, reflecţia dorinţelor şi temerilor noastre ascunse, visele ne fascinează şi ne înrobesc imaginaţia.

Ce sunt visele și la ce ne ajută?

Sunt două tipuri de vise, din primul tip fac parte visele care comprimă în secunde experiențe trecute și care ne ajută. Avem nevoie de aceste vise, aceste vise sunt dacă vreți, o defragmentare a memoriei noastre, au rolul de a procesa informațiile primite și de a le rafina pentru a le aplica mai eficient pe viitor. Astfel se face că dacă astăzi ai un joc nou pe calculator și nu prea te pricepi să îl joci, după o noapte de somn în care visezi anumite chestii mici, mari, sesizabile sau nu din joc, a doua zi ești mai bun la el. Practic, visele iau informații din trecut și caută să vadă cum pot fi acestea folosite în viitor.

Citeste mai mult pe eustiu.com


Scrie un comentariu

trimite