Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vis frumos, realitate crudă: Univ Goldiş ICIM Arad - Universitatea Cluj 59-73

Vis frumos, realitate crudă: Univ Goldiş ICIM Arad - Universitatea Cluj 59-73
Comentează 1

Era dreptul nostru să visăm frumos. Chiar dacă, în subconştient ştiam că echipa din Cluj este în acest sezon superioară. Şi totul porneşte de la bani. Nu e mai puţin adevărat că atât cât le-au ţinut capacităţile arădencele au jucat. Sau au încercat măcar. Numai că totul a durat 10 minute. După aceea filmul s-a rupt, iar Denson şi coechipierele sale au interpretat partitura perfect, cum nu o făcuseră pe teren propriu. Pe final de joc s-a mai revenit puţin, dar insuficient. ICIM-ul rămâne în afara semifinalelor, dar are o oarecare şansă de a îmbunătăţi acel loc 7 din sezonul regulat. Dar nici acum nu va fi uşor. 

Până la urmă cele le rămâne fetelor lui Bogdan Bulj decât să ridice capul şi să lupte pentru acei suporteri minunaţi care merită o echipă şi în viitor. Nu de alta dar vocile palide şi fără substanţă ale frustraţilor ce se ascund sub pseudonime pe net fac exact cât o ceapă degerată, pentru că altfel cum dracu să înţelegem ce vor de fapt. Adică să plece cei care mai ţin în viaţă cea mai performantă echipă din istoria sportului arădean. OK...să plece, dar cine vine? 

Aşa că să ne bucurăm că mai există echipa asta, altfel ar cam trebui să ne clătim ochii pe coclauri, numai pentru că unora nu le mai plac ochii altora...

Univ Goldiş ICIM Arad - Universitatea Cluj 59-73 (20-20, 10-17, 8-24, 21-12)

Arad: Stroman 18 (1x3), Hadzovic 12 (3x3), Karakasevic 9, Nagy 6, McGuire 6, Pasic 5, Demeter 3. AU mai jucat: Mercea, Moraru.

Cluj: Denson 18, Swainer 12 (1x3), Harrison 13 (2x3), Butulija 12 (2x3), Mandache 8 (1x3), Irimia 7 (1x3), Dixon 2. AU mai juct: Sfârlea, Voica, Neagu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite