Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campanie pentru Viorica: ,,Pijamale călduroase pentru zile răcoroase. La prețuri mici"

Cum campania electorală pentru alegerile prezidențiale este în toi, fiecare ,,catindat şi echipa sa încearcă să iasă în față cu câte ceva.

Campanie pentru Viorica: ,,Pijamale călduroase pentru zile răcoroase. La prețuri mici
Comentează 1

Unii merg în față la Teatru să se întâlnească cu arădenii, că doar meseria de bază nu se uită cu una cu două, alții participă la conferințe de presă organizate de partidu' lor încă iubit la care, culmea, participă şi ziarişti, în timp ce Viorica ajunge să transmită mesaje la care nici cu gându' nu gândeşti. Nu că ar fi ceva neobişnuit pentru ea.

Dar ce legătură poate fi între Viorica, încă premier, preşedinte al PSD şi candidat al partidului pentru fotoliul de la Cotroceni, şi pijamale? Păi cum, nu ştiți? După ce a rezolvat toate marile probleme ale țării, după ce i-a eliberat pe săracii puşcăriaşi oropsiți în închisorile patriei, Viorica şi PSD-ul pe care încă îl conduce anunță că, citez: ,,Luptăm pentru fiecare român". Poate pentru fiecare pesedist cu ştaif ajuns la ananghie, poate pentru fiecare ,,băiat deştept" cu diverse probleme existențiale, că eu n-am prea simțit că 0Viorica şi PSD ar fi luptat pentru mine.

Iar când vine vorba de un candidat social-democrat aflat în campanie în prag de sezon rece, după ce a cam făcut vraişte prin visteria țarii,  ce ar putea să spună mai mult decât că are o ,,EXTRA OFERTĂ: ,,Pijamale călduroase, pentru zile răcoroase. La prețuri mici."

O ofertă tentantă pentru toată lumea, chiar şi pentru unii pesedişti. Prietenii ştiu de ce.


Scrie un comentariu

trimite