Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Vinerenii” și ”Martienii” arădeni promovează tenismeni amatori

Grupul ”Marțienii și Vinerenii” din Arad , alcătuit din practicanți ai tenisului de masă amator a fost inființat acum câțiva ani de cunoscutul arbitru de fotbal , Doru Herțeg. Încet , încet, ambiția și abnegația acestuia a dus la formarea unui minicampionat arădean (de amatori) alcătuit din trei ligi cu sistem de promovare și retrogradare  după fiecare etapă.

”Vinerenii” și ”Martienii” arădeni promovează tenismeni amatori
Comentează 0

Numele grupului vine de la zilele în care se desfășoară competiția ( marți și vineri), din el făcând parte foști sau actuali fotbaliști, arbitri, voleibaliști sau oameni obișnuiți.
Periodic din acest grup, cei mai buni participă la competiții de nivel național , sistemul cuprinzînd întreceri de nivel ” Începători”, ” Avansați”, ” Open ”și Elite”
Recent , Florin Dumitru, fost arbitru si observator AJF, unul dintre cei mai buni tenismeni din grupul ”Martienii si ”Vinerenii” , a participat la Turneul A+ , desfășurat la Cheile Grădiștei, jud Brașov, unde s-a clasat pe primul loc.

Cu această ocazie , Florin a promovat în competiția superioară , ” Open” , unde se mai găsesc doi arădeni, Ghiță Lăcătiș și Samir Ionuț.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite