Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vine URGIA ALBĂ peste România! ALERTĂ de ninsori viscolite

România, sub amenințare de vreme severă, cel puțin până vineri, la ora 12:00. Zăpada și viscolul au pus stăpânire pe aproape toată țara. Nici Capitala nu a scăpat de ninsori, așa că șoferii care au ieșit cu mașinile pe străzi în această dimineață dau, din nou, testul răbdării, pentru că, până la destinație, sunt nevoiți să stea în trafic minute bune. 

Vine URGIA ALBĂ peste România! ALERTĂ de ninsori viscolite
Comentează 0

Până pe 11 ianuarie, ora 12:00, vor fi perioade cu precipitaţii, predominant ninsori, în toate regiunile şi se va depune strat nou de zãpadã local mai consistent, în special în Moldova. Totodată, se vor semnala intensificãri temporare ale vântului, precipitaţii mixte, și polei.

În Dobrogea, sudul şi estul Munteniei, precum şi în sud-estul Moldovei vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitãţile de apã vor depãşi 15...20 l/mp. 

Mai ales pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificãri temporare ale vântului în jumãtatea de est a teritoriului şi la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane şi în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolitã.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite