Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viitorul  Arad, una dintre cele mai importante pepiniere ale fotbalului arădean

Viitorul  Arad, una dintre cele mai importante pepiniere ale fotbalului arădean
Comentează 2

Situată la ”granița” dintre localitățile Livada și Sînleani , baza sportivă ” Viitorul Arad  a răsărit  ca o floare pe vechiul teren al echipei din Livada. Omul de afaceri Giovanni Catanzariti a luat în concesiune acest teren și a investit în fiecare an câte puțin, ajungând astăzi să arate ca o bijuterie. Un nou gard împrejmuitor, vestiare, magazie pentru echipament, o terasă cochetă cu un bar, unde spectatorii pot  servi cafea, răcoritoare și când e voie și bere, toate acestea  administrate și îngrijite de familia Kiss, fostă ” echipă” a vestiarelor UTA-ei de pe ” Francisc Neuman”

Zilnic, între orele 16 și 20, cele trei spații, amenajate pentru a se putea face antrenamente, sunt ocupate de peste 100 de copii si antrenori . La Viitorul Arad se găsesc grupe de copii și juniori de la categoriile 2003 până la 2013, pregătite de 9 antrenori coordonați de fostul antrenor al UTA-ei Roland Nagy. 

” Sunt mulțumiți de ei , ca dovadă, toți au salariile plătite la zi, atât antrenorii , asistentul medical Pityu Jenei cât și magazionerii. Am și pretenții de la ei, mai ales, în ceea ce privește corectitudinea, prezența la programul stabilit și seriozitatea lor. Această bază se va extinde în anii următori. Voi investi în amenajarea a încă două terenuri de antrenament în vecinatatea  terenului sintetic ”, a declarat investitorul itelian.

 

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite