Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(VIDEO) Doi traficanți de droguri din Arad au fost luați pe sus cu „mascații”

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați (membri ai aceleași familii), cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

(VIDEO) Doi traficanți de droguri din Arad au fost luați pe sus cu „mascații”
Comentează 0

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023 – februarie 2024,  unul dintre aceștia, aflat în stare de recidivă (condamnat definitiv pentru fapte similare la pedeapsa închisorii cu suspendare sub supraveghere),  a deținut și vândut, în mod repetat, diferite cantități de canabis, cu sume cuprinse între 2.300 și 3.500 lei.

Cu privire la cel de al  doilea inculpat, s-a reținut faptul că a deținut în locuință, în scopul comercializării, o cantitate de canabis, ambalată în pungi vidate, care a fost identificată și ridicată pe parcursul perchezițiilor efectuate la aceeași dată.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea formulată de către procurorii DIICOT  și a dispus arestarea preventivă a unui inculpat și măsura arestului la domiciliu față de cel de al doilea, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate  Arad.


Scrie un comentariu

trimite