Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorie şi calificare la "mustaţă": FCC ICIM Arad - SCM Timişoara 59-57

Victorie şi calificare la
Comentează 1

FCC ICIM Arad a câştigat returul primei faze a Cupei României, în faţa Timişoarei, însă la o diferenţă mai mică decât cea din tur. Dar, faţă de multe alte dăţi, de data aceasta norocul a fost şi de partea Aradului, care din postură de lucky-loser e la turneul final. 

Revenind la returul din această seară arădencele au avut de înfruntat nu doar un adversar creat cu un buget net superior celor din oraşul de pe Mureş (pentru că la alţii se poate!), ci şi un arbitraj ce pe alocuri a părut şmecheresc şi malefic chiar. Însă , chiar şi fără relaţiile de joc puse la punct, trupa lui Bulj a avut tăria de a sta în picioare până la capăt, unul în care cu 22 de secunde înainte de final bogata echipă a Timişoarei avea avantaj, 55-57. Ferenczi (cu un joc solid până în acel moment) a pierdut miingea, MVP-ul Aradului, Matea Tavic, atentă, "fură" mingea, iar Montgomery, o altă piesă grea a ICIM-ului ai, aruncă cu om pe ea marcând o triplă, şi scoţând şi fault. O lovitură în moalele capului pentru banca tehnică a Timişoarei, care a etalat şi un antrenor a cărui experienţă abia se formează, şi care tot meciul a avut ceva de reproşat unui arbitraj, care mai mult i-a dat lui 5%, şi nu gazdelor. 

O victorie muncită, probabil contestată de nemulţumiţii de serviciu, dar care dă moral unei echipe a Aradului în formare.

Arad: Montgomery 17 (2x3), Tavic 15 (2x3), Wingate 12, Mercea 6, Ferenczi 5, Nagy 4. Au mai jucat: Hadzovic, Vernet, Zidaru

Timişoara: Lloyd 26 (1x3), Conwright 14, Burdgess 7, Kiriienko 6, Ardelean 2, Pop 2. Au mai jucat: Filip, Young.  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite