Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorie muncită pentru FCC Baschet UAV Arad

Victorie muncită pentru FCC Baschet UAV Arad
Comentează 0


Sala Sporturilor Victoria din Arad a găzduit miercuri seară meciul din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin: FCC Baschet UAV Arad – Universitatea Cluj-Napoca, meci contând pentru etapa intermediară cu numărul 19 din actualul campionat.
La meciul de astăzi am remarcat prezența la tribuna oficială a președintei  Federației Române de Baschet , d-na Emilia Carmen Tocală și a secretarului general adjunct d-na Svetlana Simion, care sunt prezente la Arad pentru un proiect împreuna cu Cetatea Voluntarilor Arad care are ca scop sprijinirea tuturor copiiilor din comunitatea arădeană, și nu numai, care iși doresc să practice sportul.
Meciul s-a desfășurat în fața a 230 de spectatori, de această dată cele 2 inimoase galerii arădene stând împreună pentru a încuraja frenetic echipa și astfel s-a inregistrat o nouă victorie a echipei gazdă, consemnându-se la final rezultatul: FCC Baschet UAV Arad – Universitatea Cluj-Napoca 70 – 59 (17-19, 12-16, 22-13, 19-11).
Ca de obicei la ultimele meciuri desfășurate acasă, echipa “galben-albastră” a început destul de rău partida, fiind depașită de adversarele de astăzi cu 6 puncte la pauză. La revenirea de la cabine, echipa arădeană a arătat cu totul alt joc, probabil muștruluite serios de antrenorul echipei Jose Araujo, reușind astfel să câștige ultimele 2 sferturi la pas, practic arătând ca un adevarat lider al clasamentului.
Am remarcat la meciul de astăzi debutul în echipa arădeană a coordonatoarei de joc Andreea Fleșer, de numai 22 ani, originară din Aiud, venită tocmai de la adversara Universitatea Cluj-Napoca, care a declarat la finalul partidei: “Mă bucur că am ajuns la acest club, mă bucur de victorie, ne vom pregati pentru următorul meci, care este foarte important pentru noi. A fost pentru mine un meci emoționant, deoarece am debutat la Arad contra fostei mele echipe, voi munci să-mi ajut echipa. Am ales Aradul pentru ca este un club de tradție, unde se dorește performanță.”
FCC Baschet UAV Arad, marcatoare B. Hadzovic 21 puncte, A. Keys 16 puncte, T. Manea 11 puncte, L. Vaida 8 puncte, T. Vitulova 6 puncte, S. Sutherland 4 puncte, V. Akathiotou 2 puncte, N. Ghiță 2 puncte, a mai jucat A. Fleșer, iar pe bancă au fost prezente în lot: D. Vați și A. Rotariu. Antrenor: Jose Araujo.
Universitatea Cluj-Napoca, marcatoare K. Johnson 17 puncte, T. Rubin 15 puncte, A. Al Ash Hab 12 puncte, A. Uiuiu 10 puncte, L. Bota 4 puncte, M. Rus 1 punct, a mai jucat B. Stoica, iar pe bancă au fost prezente B. Mihasan, M. Clarke și M. Horvath. Antrenor I. Koukos.
Următorul meci din campionat ,al echipei arădene, va avea loc sămbătă 12.02.2022 de la ora 18:00, în deplasare contra echipei CSM Satu-Mare.

Reporter: Adrian Brădean

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite