Vremea Romania, Arad 17°C

Stiri Arad

Victorie cu sufletul deschis: CSŞ Avram Iancu Arad - HC Sibiu 21-19 (8-11)

Victorie cu sufletul deschis: CSŞ Avram Iancu Arad - HC Sibiu 21-19 (8-11)
Comentează 0

Excelent debut pentru noua echipă de handbal masculin a Aradului. Despre care, la finalul jocului de azi, cea mai interesantă concluzie a tras-o antrenorul baschetbalistelor de la Univ Goldiş ICIM Arad, Stacy Nolan, care spunea: "Este o echipă mai bună a Aradului decât cea pe care am văzut-o acum 5 ani!". Un succes care vine ca un pansament pe un sport atât de frumos, cu atâta tradiţie în Arad, dar care aici este plin de invidii, orgolii, strâmbe prosteşti, şi câte şi mai câte.

Dar să lăsăm lucrurile negative la o parte, şi să dăm Cezarului ceea ce merită. Băieţii pregătiţi de Cosmin Gabor au tras de ei până la capăt, cei din teren, iar cei de pe bancă au oferit suportul moral exact atunci când aveau nevoie. Un final al celor 60 de minute cu peste 60 de spectatori în tribune, majoritatea bucurându-se ca şi când s-ar fi obţinut azi promovarea. De altfel, sufletul şi al acestei echipe, profesorul Pompiliu Moldovan spunea: "O victorie atât de importantă, ca şi când am fi câştigat campionatul!".

Un succes care s-a născut greu. După o primă repriză dominată de sibieni, care au condus în permanenţă pe tabelă, chiar şi cu 4 goluri. Mai mult oaspeţii au marcat gol şi când aveau 2 eliminaţi, iar lucrurile păreau greu de stăpânit de elevii lui Gabor.

Însă după pauză, antrenorul-jucător Gabor şi experimentatul Cristescu au dat semnalul revenirii. Iar în minutul 39 era deja 14-14. Pe fondul revenirii Cosmin Gabor ratează un 7 metri, însă din fericire oaspeţii nu reacţionează, mai mult cad cu totul. După 47 de minute de la start Aradul preia pentru prima oară conducerea (17-16, gol Ursu), şi apoi se desprinde la 19-16, moment care avea să fie decisiv. Până la final sibienii vin la doar 2 goluri, şi pentru că în poarta gazdelor Jurj este fenomenal, şi totul se termină cu o victorie mare la debutul CSŞ Avram Iancu în noua stagiune a ligii secunde de handbal masculin.

La cât mai multe, băieţi!

CSŞ Avram Iancu: Jurj - Haiduc 1 gol, Cristescu 9, Ursu 2, Grigoraş 3, Gabor 6, Daia. A mai jucat: Crişan. Pe bancă: Dărăbuţ - Jurcă, Stan, Mutu, Paşca, Luca, Bun
 

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite