Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vicii & Delicii s-a deschis la Expo Arad

Vicii și Delicii revine anul acesta la Expo Arad în perioada 19-21 octombrie. Prima ediție s-a dovedit a fi un real succes, publicul fiind încântat să participe la un eveniment diferit - un salon de vinuri elegant, îmbinat cu un salon gastronomic select și de bun gust.

Vicii & Delicii  s-a deschis la Expo Arad
Comentează 0

Anul acesta vor veni ca invitați doi chefi renumiți, ambii consacrați prin emisiunile lor televizate: Antonio Passarelli și Victor Melian. Ei vor face demonstrații de gătit pe toată perioada târgului, astfel încât să vă puteți bucura de prezentările lor, indiferent de ziua în care alegeți să vizitați evenimentul.

Totodată, numărul de expozanți ai salonului de vinuri a crescut comparativ cu anul trecut, de la 31 la 43, din dorința de a oferi o selecție mai largă și mai sofisticată a celor mai bune vinuri românești și de import.

”În total sunt peste 80 de expozanți, care prezintă, pe lângă o gamă variată și selectă de vinuri, produse gastronomice de cea mai bună calitate, bere artizanală, deserturi și alte surprize. Ca prezență, dacă anul trecut ne-am bucurat să avem un număr de peste 3200
de persoane, anul acesta ne așteptăm ca numărul vizitatorilor să depășească 5000”, a precizat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Vicii și Delicii, prin numărul expozanților, reușește să devină cel mai mare eveniment regional de acest gen, o oportunitate unică atât pentru producători și antreprenori din domeniu, cât și pentru publicul larg, dornic să se delecteze cu cele mai rafinate produse.

Vicii și Delicii este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, care deține o experiență de peste 20 de ani în organizarea de târguri, în parteneriat cu Selgros.

 

Programul evenimentului:

 

V 14:00 - 20:00

S 11:00 - 20:00

D 11:00 - 18:00

 


Scrie un comentariu

trimite

Inchide