Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viceprimarul Cheșa anunţă: „Am început dezinsecția în municipiul Arad“

Prima acțiune de dezinsecție din municipiu a demarat în această dimineață, cu operatorul contractat de Primăria Arad. Tratamentul de dezinsecţie terestru se va aplica pe timp de zi, între orele 7:30 - 16:30. În aceste zile se va aplica și tratamentul insecticid împotriva căpușelor.

Viceprimarul Cheșa anunţă: „Am început dezinsecția în municipiul Arad“
Comentează 0

„În acest an, am început din timp dezinsecția în municipiul Arad, astfel încât cetățenii să nu mai aibă probleme cu țânțarii sau tigrii platanului, pe perioada verii. Știm cu toții ce probleme au fost anul trecut, când birocrația a făcut ca Primăria Arad să nu poată încheia la timp un contract pentru dezinsecție, iar arădenii au avut de suferit toată vara, din cauza țânțarilor. De dimineață, am verificat în teren modul în care se derulează prima acţiune de dezinsecţie. La acțiune participă patru echipaje: patru auto cu patru echipamente de mare capacitate ULV_Elit 34s-300 și opt operatori cu opt aparate de pulverizat Stihl (LV). Astfel de acțiuni vor fi repetate în fiecare lună, până în octombrie, inclusiv“, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Ilie Cheșa.

Locațiile supuse tratamentului de delarvizare (lavicidare) sunt Râul Mureş-partea dreaptă, plus zona balastieră Micălaca, baza CET, zona podului rutier Micălaca, Parcul Corneliu Coposu și zona Lacului Pădurice.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite