Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Vibraţia Momentului”: Spiritualitatea

 “Vibraţia Momentului”: Spiritualitatea
Comentează 0

Recent a avut loc întâlnirea în Arad a Clubului spiritual , “Vibraţia Momentului”. Tema întâlnirii a fost : Spiritualitatea. Cuvântul "spiritual" poate avea mai multe semnificații: privitor la spirit, la suflet, ideal, imaterial, intelectual, cultural, dotat cu umor, bisericesc, religios, duhovnicesc, expresia negro spiritual sau pe scurt spiritual, pronunție: négrău spirituél, respectiv spirituél - gen de muzică afroamericană, ramură de călugări franciscani din sec. al XIII-lea.
Clubul nu doreşte să scoată în evidenţă nici una dintre aceste semnificaţii. Activitatea clubului este adresată celor care caută şi doresc să cunoască lumea universului, tot ce ne înconjoară dintr-un unghi mai puţin abordat.
Nu a vedea lumea din interior spre exterior, ci din exterior spre interior. Vibraţia Momentului este un club de autocunoaştere.

Atunci când omul modern ajunge într-un punct în care nu se simtă confortabil în propria sa piele cu sinele lui şi când viaţa nici pe departe nu-i aduce satisfacţiile planificate şi cele dorite şi aşa ajunge ca să îşi dorească să redefinească viaţa sa.Şi începe să caute şi atunci are la dispoziţie mai multe mijloace care să-l ajute să-şi răspundă la întrebările existenţei sale. O variantă este să caută ajutor la psihologi, psihoterapeuti sau în cazurile extreme la psihiatrii, mai există şi opţiuni foarte extreme: drog, alcool, etc. Iar o alta opţiune este să caute sprijin în religie, spiritualitate sau orice fel de alte tehnici care-i pot uşura povara vieţii. Noi la acest Club vom discuta şi vom analiza viaţa fiinţei noastre,, umane" din unghiul spiritualitătii.
Ce este spiritualitatea? Este un termen greu de definit pentru ca spiritualitatea nu este obiectivă; înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiţi. Aproape toata lumea practică un anumit tip de spiritualitate. La întrebarea ce este spiritualitatea un răspunsul au primit toţi cei care au participat la acest eveniment.

Neti Nata

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite