Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vezi când și unde se vor face sterilizări gratuite pentru câini și pisici

Asociația de Întrajutorare Tierschutz Verein Rosi și Primăria Livada organizează o comapanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, indiferent dacă animalele au sau nu stăpân.

Vezi când și unde se vor face sterilizări gratuite pentru câini și pisici
Comentează 0

Acțiunea se va desfășura pe 31 august și 1 septembrie, de către medicii de la Tierhilfe Hoffnung la Livada, la numărul 215 A.

Potrivit inițiatorilor campaniei, programările se fac de luni până vineri, între orele 9-16, la numărul de telefon 0727/885.208.

De menționat că animalele nu trebuie hrănite în ziua operației, medicii recomandând ca ultima masă înainte de sterilizare să le fie dată în după-amiaza zilei dinainte. De altfel, reprezentanții asociației susțin că prin sterilizare se previne apariția puilor nedoriți, se previne apariția unor tumori și a diferitelor infecții, iar operația nu modifică comportamentul animalelor. „Pentru a putea continua campaniile de sterilizare, orice donație este binevenită”, susțin aceștia.

În încheiere mai trebuie spus că proprietarii câinilor de rasă comună sau metiși sunt obligați să-și sterilizeze animalele, în caz contrar riscă amenzi cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite