Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vești bune pentru români! Noul ministru al Muncii: „Nu se taie pensiile și salariile”


Salariile și pensiile românilor nu vor fi tăiate în mandatul guernului liberal condus de Ludovic Orban. Anunțul a fost făcut de noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, care a declarat, înainte de a prelua atribuțiile de la minister, că nu va tăia pensiile și salariile. 

Vești bune pentru români! Noul ministru al Muncii: „Nu se taie pensiile și salariile”
Comentează 0

Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurări chiar înainte de a prelua atribuțiile de la minister că nu va tăia pensiile și salariile românilor, Despre creșterea salariului minim pe economie, Violeta Alexandru a mai spus că decizia va fi luată după ce se va consulta cu partenerii sociali.

„În primul rând aş vrea să mă asigur că în acest moment oamenii primesc cele mai corecte mesaje şi am să mă îngrijesc ca echipa Ministerului să comunice informaţiile exacte, pentru ca pensionarii şi salariaţii să ştie din sursă sigură că nu se taie pensiile şi salarii, şi că muncim pentru a putea avea un trai civilizat în România”, a spus Violeta Alexandru.

„Voi deschide o serie de discutii în orizontul apropiat. Cu partenerii sociali voi discuta pentru a găsi o soluție obiectivă privind modul de calcul al salariului minim. Eu apreciez pe cei care dezvoltă afaceri și stau la masă cu aceștia pentru a gasi o solutie. Decizia (privind majorarea salariului minim n.r.) o voi lua după acestă discuție cu partenerii sociali”, a declarat Violeta Alexandru chiar din fața ministerului Muncii.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite