Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veşti bune pentru Michael Schumacher. „Suntem încântați"

Pentru câteva luni bune, doctorii au păstrat tăcerea despre fostul pilot de Formula 1. Accidentul de ski pe care l-a suferit în anul 2013 l-a lăsat cu probleme grave, iar procesul de recuperare este unul îndelungat în cazul lui. 

Veşti bune pentru Michael Schumacher. „Suntem încântați
Comentează 0

Totuși, managerul lui Michael Schumacher (46 de ani), Sabine Kehm, a adus vești bune presei.

Se pare că eforturile medicilor și ale terapeuților care îl îngrijesc pe sportiv dau roade, scrie click.ro. Chiar dacă progresele vin foarte greu, managerul lu Michael Schumacher se arată optimist în legătură cu starea de sănătate a fostului pilot.

„Suntem încântați să spunem că Michael face progrese și spun acest lucru ținând cont de gravitatea accidentului în care a fost implicat. Starea lui s-a îmbunătățit. Bineînțeles că este nevoie de mult timp, de răbdare, dar trebuie să continuăm această luptă" , a explicat Sabine Kehm.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la ski, în decembrie 2013, când lovitura gravă la cap i-a determinat pe medici să îl plaseze într-o comă indusă. În vara anului 2014, fostul pilot de Formula 1 a fost mutat din spitalul din Grenoble, iar în septembrie 2014, familia l-a luat acasă, în Elveția. De atunci, locuința sportivului este permanent plină de medici și terapeuți, care se ocupă personal de recuperarea lui.

sursa: romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite
Inchide