Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veste de ultimă oră despre Schumacher! Ce decizie a luat familia fostului campion de Formula 1

Familia lui Michael Schumacher (49 de ani) a luat o decizie mai puţin aşteptată. Un Enzo Ferrari, deţinut de fostul campion mondial de Formula 1, a fost scos la vânzare! Anunţul a fost făcut de presa din străinătate. E cea mai recentă veste venită dinspre familia lui Schumacher, care are în continuare grijă de Michael şi informaţiile despre starea de sănătate a neamţului ajung greu la jurnalişti.

Veste de ultimă oră despre Schumacher! Ce decizie a luat familia fostului campion de Formula 1
Comentează 0

Supermaşina are numai 8,363 km la bord şi o serie de caracteristici unice. Printre acestea se numără ferestrele electrice şi un sistem audio Bose. Există, de asemenea, o serie de alte detalii unice, cum ar fi calotele roşii ale frânelor de la Rosso Scuderia, roţile din titan şi siglele cu numele lui Michael Schumacher desenate în relief pe scaunele şi pragurile uşilor.

Exteriorul, aşa cum era de aşteptat, este finisat în nuanţa Rosso Scuderia - una dintre cele mai renumite nuanţe "Ferrari Red" - în timp ce interiorul este îmbrăcat în piele Cuoio.

Azi, Mick Schumacher, fiul lui Michael, a obţinut o victorie pe circuitul de la Spa-Francoschamps, în Belgia, în Formula 3. E acelaşi circuit pe are Michael Schumacher câştiga prima sa cursă de Formula 1 din carieră, pe 30 august 1992.

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii cinci ani, aflându-se sub supraveghere permanentă la domiciliul său din Gland (Elveţia).

Sursa: prosport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite