Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vernisajul Trienalei Internaționale de Tapiserie Europeană ARTAPESTRY la Arad

Vernisajul Trienalei Internaționale de Tapiserie Europeană ARTAPESTRY la Arad
Comentează 0

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 februarie, Galeriile DELTA și ALFA au găzduit Vernisajul Trienalei Internaționale de Tapiserie Europeană, ARTAPESTRY, organizat de către Forumul European de Tapiserie, cu sediul în Danemarca, în prezența președintei Forumului, doamna Anet Brusgaard, în parteneriat cu Uniunea Artiștilot Plastici din Arad, reprezentată de președintele ei, cunoscutul sculptor Dumitru Șerban.

Evenimentul, aflat la cea de a cincea ediție, a reunit, pentru prima în România, artiști din 13 țări europene, cu 40 de lucrări, executate de către 38 de creatori, la care se adaugă 4 artiști din România.

”Ne bucurăm că Aradul a putut să găzduiască un astfel de eveniment și astfel orașul nostru să fie prezent în acest itinerariu, cum s-ar spune, suntem prezenți pe harta culturală a Europei și aș dori să mulțumesc celor care au contribuit la realizarea acestei expoziții” a salutat viceprimarul Levente Bognar vernisajul de la Galeria DELTA.

Atât în deschiderea vernisajului, cât și la final, violonistul Florin Georgel, de la Filarmonica arădeană a interpretat cu sensibilitate și pasiune ”Balada” și alte lucrări de Ciprian Porumbescu.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (124)


Scrie un comentariu

trimite