Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vernisajul Salonului de Vară la Sala CLIO

Asociația ”Ion Andreescu Arad” în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, organizează, în perioada 21 iulie - 1 august, expoziția Salonul de vară, la Sala Clio a Muzeului de Artă. 

Vernisajul Salonului de Vară la Sala CLIO
Comentează 0

Expun pe simeze și pe stative 40 de artiști plastici, care din pasiunea lor au creat pentru acest eveniment aproximativ 80 de lucrări de artă plastică. Tehnicile abordate de artiștii expozanți sunt destul de diverse, tehnica dominantă este uleiul pe pânză dar se regăsesc și tehnici ca acrilicul pe pânză și pe carton, acuarela, pictura pe sticlă, prelucrarea digitală, grafica dar mai pot fi admirate și câteva lucrări de sculptură, o statuetă realizată în lut pentru olărit de artistul plastic Estera Kertesz, două sculpturi realizate în lemn de fag de sculptorul Dan Groza din Moneasa dar și două creații în ceramică realizate de artistul plastic Bianca Mogoșan. Tema expoziției fiind la alegere vor putea fi admirate pe simezele Sălii Clio teme ca: portretul, peisajul, natura statică, supralealismul, abstractul, pop art, citadine.

Expoziția va fi deschisă miercuri, 21 iulie, ora 18,00, la Sala CLIO de criticul de artă prof. dr. Petraș Lucian.
Ca invitat special o avem pe Monica Mihaela Cojocaru, interpretă de muzică folk.
*Incă se impun măsuri de igienă și siguranță împotriva contaminării cu SARS-COV-2 astfel că publicul este rugat ca pe toată perioada vernisajului să respecte regulile afișate în perimetrul locației.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite