Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vernisajul Salonului de Iarnă la CLIO

Vernisajul Salonului de Iarnă la CLIO
Comentează 1

În seara zilei de marți, 14 ianuarie, la Sala CLIO a Complexului Muzeal Arad a avut loc tradiționalul vernisaj al ”Salonului de Iarnă” a membrilor Asociației ”Ion Andreescu”.

”Începem grila noastră de evenimente din acest an cu expoziția Salonul de Iarnă, pe care o organizăm astăzi. Evenimentul adună 36 de artiști, dornici de a veni în fața publicului cu noile creații, născute din lumea lor interioară. Sunt expuse 76 de lucrări de artă plastică, cu tematică diversă, printre ele regăsindu-se și două lucrări de sculptură, realizate de sculptorul monesan, Dan Groza” a precizat președintele asociației, energica pictoriță Daniela Kovats.

”Datorită Salonului de Iarnă, deschis astăzi, avem plăcuta ocazie de a ne bucura din nou de bucuria artelor vizuale, a creatorilor și a celor care iubesc, simt și se emoționează în prezența lucrărilor de artă. Remarcăm de la o expoziție la alta efortul constant depus de către membrii asociației în direcția cizelării și perfecționării aptitudionilor lor artistice”, a constatat prof. dr. Lucian Petraș, în cuvântul de prezentare al expoziției.

Galerie foto (69)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite