Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vernisajul expoziției de fotografie franceză "AUTOUR DE CHEZ MOI" la Sala CLIO

 Vernisajul expoziției de fotografie franceză
Comentează 0

Sala Clio alături de Foto Club Pro Arad și Complexul Muzeal Arad, au găzduit miercuri, 11 mai 2022, vernisajul expoziției de fotografie

 "AUTOUR DE CHEZ MOI"

Despre "Lumină,  Imagine și Pasiune" ne-au vorbit în fotografiile lor artiștii fotografi ai Asociației "Passion Photo France". Asociația "Passion Photo France", din localitatea Fondettes, situată în regiunea centrală Val de Loire, în Franța,  este o asociație tânără,  fondată în anul 2021.

Aceasta reunește pasionați de fotografie, atât amatori cât și profesioniști, din domenii foarte variate ale fotografiei, cum ar fi: peisaj, portret, arhitectură,  reportaj, etc.

După succesul avut la Festivalul "Phot' Aubrac" în septembrie 2021, un festival cu tradiție care adună anual peste zece mii de vizitatori, iată, Aradul are șansa la rândul lui, să guste din viziunea artistică a fotografilor francezi.

În deschiderea vernisajului, alături de președintele Foto Club Pro Arad - Nelu Scripciuc , despre motto-ul expoziției: "Lumină, Imagine, Pasiune",  cât și despre proiectele de viitor ale anului 2023 (un nou festival, cât și alte două expoziții), ne-a vorbit invitatul de onoare, d-nul Alexandre Vajaianu, cel  care a făcut posibilă această întâlnire a două națiuni,  legate prin pasiunea și dragostea pentru fotografie.

Vă invităm cu sufletul deschis să pășiți în Galeria Clio la evadarea din cotidian, "Autour de Chez Moi - Alături de mine/În jurul meu", în sublimul artei fotografice și al sufletului autorilor săi.

Expoziția va putea fi vizionată în perioada 11-23 Mai 2022, la Galeria Clio din strada Horia nr.10.

 

 

Galerie foto (41)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite