Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vatman atacat de un om al străzii; ce a făcut Poliţia Locală cu agresorul; un alt individ recalcitrant a avut aceeaşi soartă

În doar câteva ore ale zilei de luni, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică au procedat de două ori la predarea către secția de psihiatrie a SCJU Arad, în vederea internării, a unor persoane care s-au manifestat violent atât pe domeniul public, cât și în sediile Direcției Generale Poliția Locală și ale Poliției Municipiului Arad.

Vatman atacat de un om al străzii; ce a făcut Poliţia Locală cu agresorul; un alt individ recalcitrant a avut aceeaşi soartă
Comentează 0

„În jurul orei 14:30, patrula de ordine publică din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 1, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu a fost sesizată de un cetățean cu privire la existența unui conflict în stația de tramvai din zona centrală. Deplasându-se rapid la fața locului, polițiștii locali au intervenit pentru oprirea unui conflict violent dintre un om al străzii devenit recalcitrant, P.V.C., în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în municipiul Hunedoara, și un vatman al Companiei de Transport Public. În urma altercației, conducătorul tramvaiului s-a ales cu mai multe lovituri și mușcături pe corp.

Echipajul a intervenit de îndată, fiind sprijinit și de o patrulă a Biroului Ordine Publică și Intervenție care a calmat temporar persoana agresivă, împiedicând-o să producă alte distrugeri sau vătămări. Ulterior, a rezultat că același individ este autorul unor manifestări violente produse în zona centrală, unde s-a manifestat agresiv la adresa mai multor cetățeni. Individul a fost condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală, unde a fost supravegheat până la atingerea unui nivel de normalitate a conduitei care să faciliteze un eventual dialog. Transportat la sediul Poliției Municipiului Arad, unde a fost prezentat în vederea obținerii datelor necesare gestionării plângerii penale redactate de angajatul Companiei de Transport Public, P.V.C. și-a pierdut din nou controlul, fiind necesară imobilizarea sa a doua oară”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale. Aceştia au ţinut să precizeze că agresorul a fost dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde a fost predat la căderea serii.

„Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 23:00, personalului secției respective din SCJUA i-a fost prezentat R.F.C., 42 de ani, din Municipiul Arad. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectivul a devenit recalcitrant în zona străzii Patria, fiind sesizat de un echipaj al Poliției Locale prezent la o sesizare privind ocuparea neregulamentară a unui loc de parcare. Acesta a fost condus direct la Poliția Municipiului Arad, fiind transportat, ulterior, cu ambulanța, la secția de psihiatrie”, mai spun reprezentanţii Poliţiei Locale.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite