Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vânzătorul unui mazagin alimentar atacat cu lovituri de cuțit în Arad, pe strada Oborului

Vânzătorul unui mazagin alimentar atacat cu lovituri de cuțit în Arad, pe strada Oborului
Comentează 1

In seara de miercuri, 30 ianuarie polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au identificat un bărbat banuit de comiterea infractiunii de tâlhărie. In jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul ca un bărbat de 46 de ani, ar fi fost înjunghiat de o persoana necunoscuta pe strada Oborului din municipiu. 

Din cercetările efectuate s-a stabilit ca o persoana necunoscuta s-ar fi deplasat la un magazin alimentar de pe strada Oborului din municipiu, de unde ar fi introdus in plasa mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit sa si le însușească fără sa achite contravaloarea acestora. 

Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani care i-ar fi solicitat sa plătească produsele, cel in cauza i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cutit, părăsind apoi locul comiterii faptei.

La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști intr-un imobil de pe strada Lacramioarelor din municipiu. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul savarsirii infractiunii de tâlhărie, după cum ne-a relatat inspector principal Lorena Radu din partea IPJ Arad.
 


Scrie un comentariu

trimite