Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VÂNĂTOAREA DE CLĂDIRI

VÂNĂTOAREA DE CLĂDIRI
Comentează 0

Cu toții ne plângem de clădirile cu potenţial arhitectural din orașul nostru, dar lăsate în paragină. Ne uităm tot mai rar la fațadele care tot mai des ajung pe asfalt şi rar băgăm de seamă felul în care multe clădiri pe lângă care trecem zilnic ne influențează. Pentru a atrage atenţia asupra patrimoniului arhitectural arădean, am lansat concursul de fotografie „Vânătoarea de Clădiri”. 

Astfel în perioada 4-28 octombrie, 20 de vânători iscusiţi s-au perindat pe străzile Aradului şi au surprins imagini cu câteva din bijuteriile arhitecturale ale oraşului. În total au fost înscrise 35 de fotografii în concurs. 

VOTEAZĂ CLĂDIREA PREFERATĂ

Te invităm la expoziţia foto „Vănătoarea de clădiri” în perioada 24-30 octombrie, la Atrium Mall, să te delectezi cu fotografiile înscrise în concurs şi să votezi clădirea preferată! 

În urma votului dat de public, autorii primelor 3 fotografii care adună cele mai multe voturi vor câştiga carduri cadou care vor putea fi utilizate la achiziţionarea de produse din magazinele din incinta Atrium Mall. Vor fi acordate trei premii:
* PREMIUL I - carduri cadou în valoarea de 300 de lei
* PREMIUL II - carduri cadou în valoare de 200 de lei
* PREMIUL III - carduri cadou în valoare de 100 de lei

Concursul & expoziţia foto "Vânătoarea de clădiri" sunt organizate deCitiZenit în parteneriat cu Atrium Mall şi Foto Studio Enigma.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite