Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Valoarea lucrărilor de modernizare a clădirii Complexului Muzeal inclusă în patrimoniul CJA

Consiliul Județean Arad a modernizat Palatul Cultural, partea care găzduiește Complexul Muzeal Arad, pentru a pune și mai mult în valoare patrimoniul istoric al Muzeului, a expozițiilor pe care le deține instituția. Prin votul consilierilor județeni, patrimoniul Consiliului Județean a fost întregit cu valoarea acestor lucrări de modernizare, în cuantum de 3.037.361,85 lei.

Valoarea lucrărilor de modernizare a clădirii Complexului Muzeal inclusă în patrimoniul CJA
Comentează 0

„Am contribuit la modernizarea Palatului Cultural, partea care găzduiește Complexul Muzeal Arad. Este o clădire-simbol a Aradului, element important al patrimoniului arhitectural și cultural arădean. Restaurarea elementelor decorative a fost realizată prin respectarea tuturor exigențelor date de istoricul și arhitectura Palatului”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lucrările efectuate au constat în reabilitarea fațadelor, a elementelor structurale ale acoperișului, recondiționarea tencuielilor și finisajelor deteriorate, precum și reparare sau înlocuire a profilelor, ornamentelor și elementelor din piatră.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite