Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Vacanța în siguranță”, în toate taberele școlare din județ

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au inițiat, la sfârșitul anului școlar 2020-2021, campania „Vacanța în siguranță”. Prin activitățile desfășurate, polițiștii, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și protecția Copilului Arad, își propun să continue informarea elevilor din taberele școlare din județ cu privire la consecințele consumului de alcool, tutun, substanțe interzise și modalități de prevenire a victimizării tinerilor. De asemenea, bullying-ul  sub toate formele sale, și orice altă formă de violență va fi unul din subiectele abordate.

„Vacanța în siguranță”, în toate taberele școlare din județ
Comentează 0

La sfârșitul săptămânii trecute, au fost desfășurate activități în Tabăra de agrement și recreere Moneasa, unde, elevi din 6 localități ale județului, care s-au deplasat cu sprijinul asociației „Fii om, e gratis”, s-au întâlnit cu polițiștii și reprezentanții D.G.A.S.P.C. Arad.

Pe lângă temele propuse, care au fost dezbătute cu cei prezenți, s-a discutat importanța activităților sportive în timpul anului școlar și în vacanțe.

Activitățile se vor desfășura pe tot parcursul vacanței școlare de vară, în toate taberele școlare din județ, precum și în locurile populare de petrecere a timpului liber a elevilor.

 


Scrie un comentariu

trimite