Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UVVG a demarat proiectul „Universitatea Antreprenorială”

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, prin Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie, a implementat, zilele trecute, proiectul „Universitatea Antreprenorială”, finanţat de către mediul de afaceri românesc şi coordonat de Junior Achievement România - parte a Junior Achievement Europe (organizaţie nonprofit de talie internaţională). Proiectul „Universitatea Antreprenorială” se derulează pe perioada 2016-2018, în 68 de facultăţi (26 universităţi) din 15oraşe din ţară.

UVVG a demarat proiectul „Universitatea Antreprenorială”
Comentează 0

Deschiderea evenimentului a avut loc în Campusul Universitar „Vasile Goldiș”, printr-o serie de evenimente cu caracter antreprenorial, unde au participat reprezentanţi ai coordonatorului de proiect, Junior Achievement România, studenţi şi cadre didactice.

Pe parcursul evenimentelor, participanţii au dezbătut teme legate de viitoarele programe antreprenoriale şi intraprenoriale care se pot desfăşura în Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie din cadrul UVVG, activitatea de practică studenţească şi oportunităţile de dezvoltare ale unei cariere de succes pentru studenţi, stabilindu-se totodată măsuri concrete de implementare şi valorificare a resurselor proprii.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite