Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Uțu Rohozneanu a fost prins din nou: vindea droguri în București

Arădeanul Uțu Rohozneanu, zis Împăratul, are din nou probleme cu legea. A fost prins duminică vânzând droguri prin București.

Uțu Rohozneanu a fost prins din nou: vindea droguri în București
Comentează 0

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus, duminică, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Potrivit digi24.ro, printre aceștia se află și Uțu Rohozneanu.  

„În cauză s-a reținut faptul că cei trei inculpați au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București.
La data de 18.10.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, după ce unul dintre aceștia a comercializat către ceilalți doi cantitatea de 2.479 de comprimate MDMA.
La data de 19.10.2020, Tribunalul București au dispus arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul DIICOT și Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”
, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.igi24.

Potrivit jurnaliștilor de la digi24.ro, drogurile au fost găsite în mașina Împăratului.

Intrați AICI pentru detalii.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite