Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA vrea prima victorie internă stagională. „Terenul propriu ne este un adevărat aliat”

UTA vrea prima victorie internă stagională. „Terenul propriu ne este un adevărat aliat”
Comentează 0

După ce a acumulat 4 puncte în primele 2 etape, cu o oarecare linişte internă, UTA se pregăteşte de un nou duel în liga secundă. În direct pe DIGISPORT, de la ora 15, alb-roşii înfruntă Dacia Unirea Brăila, formaţie cu punctaj maxim în clasament.

„Întâlnim cea mai bună echipă din cele trei întâlnite până acum. Sunt pe primul loc, însă, sperăm noi, doar până sâmbătă. Brăila formează o echipă omogenă, pe care am urmărit-o în câteva imagini. Marchează mult, sunt puternici pe teren propriu, însă în deplasare întâmpină probleme. Şi noi suntem omogeni, iar terenul propriu ne este un adevărat aliat. Ne dorim să legăm victoriile, suntem pe un trend ascendent şi vrem să rămânem tot aşa”, spune secundul Cristian Todean.

„Au terminat pe locul trei anul trecut și s-au bătut până în ultimul moment pentru un loc la baraj, dar acum vin la noi. Să nu uităm că la Arad nu a câştigat nimeni de un an de zile, de la meciul cu Mediaş, din campionatul trecut. Iar cu publicul în spate, neavând nicio presiune, sigur vom câştiga”, a spus experimentatul mijlocaş Sorin Strătilă.

„Alb-roșii” nu-i vor avea la dispoziție pe Mara și Adi Petre, ambii suspendați, dar și pe Polgar (accidentat).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite