Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA U19, cu gândul la trofeu. „Într-o finală e posibil orice”

UTA U19, cu gândul la trofeu. „Într-o finală e posibil orice”
Comentează 0

Juniorii mari ai UTA-ei sunt în finala Cupei României. Şi asta după o dublă cu succes identic în faţa CFR-ului din Cluj. Asta după ce generaţia 97-98 a câştigat trofeul anul trecut. Un obiectiv pe care încearcă să îl atingă şi elevii cvartetului Cristi Păcurar - Dan Oprescu - Adi Ungur - Vasile Sin.

 

„Toți băieții și-au adus aportul la această calificare meritată, la realizarea obiectivului, vreau să le mulțumesc și să-i felicit! Anul trecut, generația 97-98 a făcut rezultate mari, acum lucrurile s-au schimbat, dar și cei care au jucat mai puțin sau băieții de 1999 încep să confirme”, a spus Cristian Păcurar.

 

Cealaltă finalistă a fost învingătoare în dublă manșă. Acum o săptămână, Viitorul Constanța a câștigat cu 2-1 la București, contra celor de la Dinamo, iar azi i-a bătut-o cu 1-0 și acasă. „Viitorul, ca și structură de club, reprezintă idealul în fotbalul românesc. La nevoie pot alinia trei echipe cam la aceeași valoare în finală, dar sunt convins că vor veni și ei cu ce au mai bun în finala de pe 28 mai. Asta sperăm să reușim și noi, adică să-i putem utiliza și pe fotbaliștii de la prima echipă, care, de exemplu nu au făcut deplasarea la Cluj. Fiind vorba despre un singur meci, o finală, e posibil orice și asta am demonstrat-o chiar noi în Supercupa câștigată chiar în fața Viitorului vara trecută”, a mai spus Păcurar pentru sportarad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite