Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA toarnă,încetuț, beton în zona de mocirlă ce duce spre locurile de retrogradare

UTA toarnă,încetuț, beton în zona de mocirlă ce duce spre locurile de retrogradare
Comentează 0

 

Parcă nisipurile mișcătoare din subsolul clasamentului Superligii nu mai prezintă un pericol atât de mare pentru jucătorii UTA-ei. Mircea Rednic construiește încet, încet, un strat de beton pentru a evita impotmolirea în ”noroiul” zonei roșii.

Victoria muncită, și nu exagerez cu nimic, spunând muncită, obținută ieri la Oradea în meciul cu Hermannstadt ,merită toate laudele, chiar dacă unii, pe rețelele de socializare, stau la pândă după un eșec al arădenilor. Trei puncte câștigate , în urma aplicării unui model de tactică, nou față de cel folosit în meciul precedent .

Rednic nu a mai folosit la Sibiu ” Țestoasa” romană , deoarece jucând pe teren” propriu ” avea nevoie de victorie. Așa că a trecut la un alt sistem de joc. Și...să rămâmen tot la oștile romane, Rednic a alcătuit un car de lupte cu un stabiliment solid , Căpușă , Conte, Benga și Abied, la care a înhămat doi cai neobosiți , Cristian Mihai (Petrișor cum îi plăcea crainicului DIGI să-i spună) și Carp, iar în avanposturi trei hărțuitori ai adversarilor , Stahl, Fabry ,Luckassen și Rareș Pop

Mai târziu , inspirat, a introdus forțe proapsete în atac, Omondi și Micovschi, mai hărțuitori decât Stahl și Fabry , iar rezultatul s-a văzut.

Analizând acum la rece , patrulaterul Conte, Benga , C.Mihai și Carp au făcut toți banii, siguranța evoluțiilor lor dându-le încredere lui Căpușă, Abeid și Iacob.

A fost un meci frumos, jucat pe un teren cu a cărui stare UTA era obișnuită, având în față un adversar ” încâlcit” (vorba prietenului meu Ovidiu Irimie), iar cele trei puncte obținute sunt colosale privind moralul jucătorilor arădeni, al antrenorilor săi și al inegalabililor suporteri.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite