Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA se întoarce acasă

În sfârșit, UTA va putea juca pe Arena Francisc Neuman partidele de acasă. Primarul Aradului a făcut astăzi, anunțul. Astfel, Bătrâna Doamnă va juca partida din 27 ianuarie, împotriva lui Sepsi, pe stadionul din Vlaicu.

UTA se întoarce acasă
Comentează 0

Gazonul este finalizat, deocamdată se lucrează la întreținerea și toate tratamentele necesare. Meciul de la sfârșitul lui ianuarie, așa cum a fost promis, se va juca acasă. Aștept și eu acest prim test al gazonului. Am făcut un calcul pentru că exista această temere că echipa fiind obligată sa nu joace acasă va avea rezultate mai slabe.

În meciurile pe stadionul UTA este o medie de 1,4 puncte pe meci, în timp ce cele jucate pe alte stadioane e o medie de 1,5 pe meci, astfel că faptul că  a jucat pe alte stadioane nu a afectat rezultatele și îl felicit și pe antrenor, pe Mircea Rednic și pe băieții de la echipă pentru rezultatele bune. Mă bucur că acest deranj, că echipa a fost obligată să plece în pribegie, să nu fie susținută de suporteri, nu a influențat negativ rezultatele echipei, a spus primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.


Scrie un comentariu

trimite