Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA la un pas de victorie cu FCSB, însă echipa lui Becali egalează pe final

Bătrâna Doamnă a fost la un pas de victorie, în această seară, în confruntarea pe care a avut-o pe teren propriu cu FCSB. Arădenii au început mai bine meciul şi au reuşit să înscrie relativ repede, în minutul 20, prin olandezul Ubbink, care şutează cu stângul de la marginea careului. Schimbările făcute de Gigi Becali se dovedesc însă destul de inspirate, intrarea lui Florinel Coman în repriza secundă impulsionând jocul oaspeţilor, iar Ianis Stoica reuşeşte să stabilească egalitatea în minutul 90+1, un gol după care echipa lui Becali a alergat aproape tot meciul.

UTA la un pas de victorie cu FCSB, însă echipa lui Becali egalează pe final
Comentează 0

În urma rezultatului de astăzi, obţinut în faţa celor aproximativ 8.500 de fani prezenţi la meci, UTA urcă pe locul al VI-lea în clasament, în timp ce oaspeţii sunt pe poziţia a IV-a.

Deşi au început mai bine meciul, jucătorii UTA-ei nu au reuşit să profite de starea proastă de spirit a celor de la FCSB, după eliminarea ruşinoasă din Conference League. Golul lui Ubbink din minutul 20 a fost precedat de alte două ocazii ale UTA-ei, prin Ubbink (minutul 3) şi Vukcevic (minutul 16), apoi arădenii au avut ocazii prin Shliakov (minultul 23), în timp ce FCSB ratează o ocazie mare prin Haruţ (minutul 37), asta după ce câteva minute mai înainte Becali decide să facă trei schimbări, aruncându-i în luptă pe Cordea, Creţu şi Olaru care i-au înlocuit pe Dumiter, Cristea şi Oaidă.

Repriza a doua începe mai bine pentru FCSB, Florinel Coman ratând egalarea în minutul 49, când trage pe deasupra porţii lui Iacob. În minutul 59 vine rândul lui Tănase să rateze, acesta trăgând frumos de la margine careului. Minutul 72 vine însă cu o ocazie pentru UTA, Da Silva trăgând pe lângă poartă. Cu toate acestea, Bătrâna Doamnă părea că se îndreaptă spre o victorie meritată, dar Ianis Stoica, fiul fostului stelist Pompiliu Stoica, nu a fost de acord cu acest lucru. Introdus de Becali în minutul 74, Stoica înscrie în minutul 90+1, iar UTA pierde două puncte acasă.

În cele ce urmează, vă prezetăm echipele trimise în teren de Laszlo Balint şi Gigi Becali, prin intermediul secundului său Dinu Todoran.

UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Erico, Medimorec, Shliakov – Antal (Roger jr.), Batha, Passaglia (Vorobjovas), Ubbink (Bustea) – Dangubic (Hora), Miculescu.

Rezerve: Balauru - Baravykas, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Roger jr., A. Măr, Benga, I. Hora.

FCSB: Straton - Haruț, Al. Crețu, I. Cristea (Cristea), S. Șerban - Moruțan, Ov. Popescu (Coman), Oaidă (Olaru) - Oct. Popescu (Stoica), Dumiter (Cordea), Fl. Tănase.

Rezerve: Târnovanu - V. Crețu, Fl. Coman, I. Stoica, Ov. Perianu, Olaru, Musi, Radunovic, Cordea.

Partida a fost arbitrată de Radu Petrescu – la centru; Mircea Grigoriu (Bucureşti) şi  Mihai Marica (Bistriţa) – tuşieri.

Observatori au fost Marian Salomir (FRF) şi Octavian Goga (LPF).

Sursa foto: captură video digisport.ro


Scrie un comentariu

trimite