Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Uşor spre turul V: Naţional Sebiş - UTA 1-4

Uşor spre turul V: Naţional Sebiş - UTA 1-4
Comentează 0

E mlt mai simplu cu o echipă de ligă inferioară, o concluzie clară, şi betonată azi de UTA, care a trecut lejer de Naţinal Sebiş, într-un meci contând pentru turul IV al Cupei României. Florea şi Curtuiuş, ambii cu o dublă, au punctat pentru echipa lui Cristi Todea, într-un 4-1, cu gol de onoare al gazdelor marcat de Dică. Pentru UTA urmează duelul cu Pandurii, duminică şi apoi pe 15 octombrie, la Timişoara, cu ASU Poli. 

”A fost un meci pe care l-am controlat, am reușit să înscriem și să ne descătușăm. E importantă această victorie pentru moralul jucătorilor noștri, dar va trebui să muncim în continuare mai mult. Rămânem modești, încă nu am realizat nimic. Într-adevăr, mergem mai departe în Cupa României, dar mai avem mult de muncă pentru a ajunge unde ne dorim. Sperăm să prindem gustul victoriilor, de aceea e importantă cea de azi. Vrem să continuăm pe această linie”, a spus antrenorul principal al UTA-ei, Cristi Todea.

Sebiş: Poiană – Poștoarcă (46 Enciu), Pintea, Dumitrache, Siminic – Săulescu, S.Vereș, Ruță (58 E.Dică), Pîslaru – Petculescu (46 Susan) – Ionică.

UTA: Barna – Polgar, Scutaru (73 Adili), Manea, Dinculescu – Stahl (63 Toma), Jorza, Păcurar, Cârstocea – Florea (46 Buleică), Curtuiuș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite