Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriți internaţional, depistați la PTF Nădlac I și PTF Borș

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea au depistat două persoane de sex masculuin, căutate de autorităţile din Austria și Spania pentru punerea în aplicare a unor mandate europene de arestare.

Urmăriți internaţional, depistați la PTF Nădlac I și PTF Borș
Comentează 0

* În data de 27.10.2018, în jurul orei 01.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul din Republica Moldova P.I., în vârstă de 18 de ani.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Austria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

* Tot în data de 27.10.2018, în jurul orei 15:20, la Punctul de Trecere a Frontierei  Borș, s-a prezentat la intrarea în țară pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, Paul R., în vârstă de 41 de ani, cetăţean român cu domiciliul în judeţul Vaslui.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din Spania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de jaf armat.

 Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Arad și Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite