Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmărire ca-n filme prin Târnova: polițiștii au pornit pe urma unui „șofer” care a aterizat într-un canal cu apă și apoi direct în arest

Azi-noapte, polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism care se deplasa pe o stradă din localitatea Târnova. Întrucât conducătorul nu a oprit autoturismul la semnalele polițiștilor, acesția au pornit în urmărirea acestuia.

Urmărire ca-n filme prin Târnova: polițiștii au pornit pe urma unui „șofer” care a aterizat într-un canal cu apă și apoi direct în arest
Comentează 0

După aproximativ 1 kilometru, autoturismul a derapat într-un canal cu apă, conducătorul auto reușind să fugă. După alți 2 kilometri parcurși pe jos, conducătorul auto a fost prins de polițiști, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Târnova.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulaței rutiere pe drumurile publice.


Scrie un comentariu

trimite