Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urgia albă s-a dezlănțuit! Ninsori și viscol în jumătate de țară (FOTO)

Ninsori și viscol în jumătate de țară. Este avertizare cod portocaliu de nisori și vânt puternic în 19 judete. Din cauza viscolului două drumuri naționale au fost închise, sute de vehicule şi tiruri au rămas blocate pe Valea Oltului. 32.000 de familii, din 132 de localităţi din 13 judeţe nu au curent electric. 

Urgia albă s-a dezlănțuit! Ninsori și viscol în jumătate de țară (FOTO)
Comentează 0

Zeci de tiruri au rămas blocate din cauza zăpezii pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Viscolul a creat probleme și în Defileul Jiului unde trei autotrenuri nu au mai putut înainta din cauza ninsorilor abundente. Drumul național 67C, între Novaci și Rânca, a fost închis din cauza căderilor masive de zăpadă și a vântului puternic. Aceeași situație și pe DN 11C între Târgu Secuiesc și Bixad, unde mai mulți copaci au căzut pe carosabil blocând circulația.

Vremea face ravagii și în judeţul Prahova. Pe DN1 şi DN1A, în zona montană, ninge abundent şi s-a format un strat de zăpadă de câțiva centimetri, se circulă în condiţii de iarnă. De asemenea, DC 134 Cota 1400 Sinaia este închis din pricina zăpezii abundente.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite