Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” deschide porțile noului an prin manifestări educaționale și sportive

Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” deschide porțile noului an prin manifestări educaționale și sportive
Comentează 0

     O serie de manifestări educaționale și sportive deschid noul an al Universității de Vest ”Vasile Goldiș”.  Cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A EDUCAȚIEI, joi, 5 octombrie, vor fi deschise Muzeul ”Vasile Goldiș”, precum și Centrele de Studii  Iudaice, Germanice și cel de Cercetare a Literaturii Argheziene, iar sâmbătă va avea loc un eveniment sportiv de amploare. Binecunoscuții antrenori arădeni Edina și Cristian Lucuța și invitații lor propun un maraton special configurat, cu multă mișcare, lansarea unui nou format de emisiune tv și un concert de muzică ușoară, cu două soliste talentate și iubitoare de sport.

  Studenţii şi pasionaţii de sport sunt asteptaţi, sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 9.30, la Sala de Sport a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad, str. Voinicilor, la un maraton de mişcare şi muzică. Antrenorii de sport au pregătit o serie de clase demonstrative, de FITBALANCE, CIRCUIT, TABATA FITNESS si KANGOO JUMPS.

   Cu această ocazie, va fi lansat un nou concept de emisiune tv, sub egida Televiziunii Arad, pentru care vor fi selectaţi doi concurenţi supraponderali, studenţi ai UVVG. Cei doi tineri vor fi ajutaţi să slăbească de către specialişti, antrenori, nutriţionişti şi medici din cadrul UVVG. Programul de slăbire accelerată durează trei luni, timp în care concurenţii vor fi monitorizaţi şi filmaţi.

  Maratonul de sport şi muzică va fi prezentat de Georgiana Ţentea, realizatoarea emisiunii - ,, FII FIT, FII TU,, - la Televiziunea Arad. Organizatorii pregătesc o serie de premii şi surprize. Două voci de excepție, CLAUDIA IUGA, absolventă a universităţii arădene şi studenta FEDERICA GINI promit un show incendiar, cu muzică bună și distracție.

  Evenimentul este organizat de Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” în parteneriat cu Primăria Arad, AUĂLEU FITNESS şi Televiziunea Arad.

  Manifestarea sportivă va fi deschisă oficial de către preşedintele UVVG, prof. univ.dr. Aurel Ardelean, primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi managerul Auăleu Fitness, Cristian Lucuţa.

 


Scrie un comentariu

trimite