Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

Univ Goldiş ICIM nu moare! „ Perspective există, speranţe există, avem o strategie”

Univ Goldiş ICIM Arad a încheiat sezonul actual al primei ligi pe locul 8. Mult sub pretenţiile unui club care are un palmares bogat. Dar problemele financiare şi-au pus amprenta asupra celui mai important furnizor de rezultate pentru sportul arădean la nivel de echipă.

Univ Goldiş ICIM nu moare! „ Perspective există, speranţe există, avem o strategie”
Comentează 1

Şi, dacă la un moment dat se vorbea chiar despre o posibilă desfiinţare a clubului, oficialii arădeni au făcut eforturi, şi cu sprijinul Primăriei şi al Universităţii de Vest Vasile Goldiş, echipa arădeană va fi prezentă şi în sezonul viitor al Ligii Naţionale de baschet feminin.

„Situaţia în momentul de faţă nu e foarte clară. Perspective există, speranţe există, avem o strategie care nu e finalizată. Ne axăm pe 2 planuri ca de fiecare dată, şi vom încerca să-l activăm pe cel mai bun, cel mai îndrăzneţ. Iubitorii baschetului din Arad trebuie să spere în continuare şi în asigur că vom încerca să ne facem o echipă frumoasă, care să obţină un rezultat mai bun ca în acest sezon. Nu promit lupta la titlu, pentru că acolo vor fi echipele cu bugete sănătoase. Dorim să aducem jucătoare cu care să ajungem în play-off, şi o dată ajunşi acolo, dacă se schimbă legile, lucrurile se pot schimba radical”, a spus Marcel Urban, preşedinte Univ Goldiş ICIM Arad.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite