Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Uniunea Profesională a Administratorilor Arad are o nouă conducere

La sfârșitul anului 2019, a avut loc Adunarea Generală a Uniunii Profesionale a Administratorilor Arad în cadrul căreia a fost prezentată situația financiară a organizației și a fost aleasă o nouă conducere.

Uniunea Profesională a Administratorilor Arad are o nouă conducere
Comentează 0

Astfel, la sfârșitul anului trecut, activitatea Uniunii Profesionale Administratorilor Arad a înregistrat o creștere a veniturilor cu 10 la sută, prin înscrierea de noi membri și prin încheierea de noi contracte de cenzorat.

Având în vedere starea de sănătate, Ladislau Heveși a demisionat din funcția de președinte, începând cu data de 1 ianuarie 2020. În locul acestuia a fost aleasă în funcția de președinte Paulina Bondiș.

Uniunea Profesională a Administratorilor Arad a fost înființată în anul 2007, timp în care a avut o colaborare foarte bună cu Primăria Municipiului Arad.

Uniunea Profesională a Administratorilor oferă consultanță și sprijin pentru sute de asociații de proprietari din municipiul Arad.

De asemenea, a organizat mai multe cursuri pentru administratorii și bloc și a editat broșuri cu legislația în vigoare pentru informarea administratorilor și președințior de bloc.

Uniunea Profesională a Administratorilor oferă, contra cost, și servicii de cenzorat pentru asociațiile de proprietari din municipiul Arad.

Mai multe informații la telefon 0257/280.853, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite